Archief

Vijah Sing gebruikte verboden middel

Volgens een artikel in Sports Illustrated is Vijay Singh in verband gebracht met een product dat op de dopinglijst staat.

Het Amerikaanse weekblad meldt dat Singh, die in februari 50 wordt, Deer Antler Spray gebruikte en nog steeds gebruikt. Dit middel wordt door Sports Illustrated om schreven als een ‘natural, anabolic hormone that stimulates muscle growth’.

Hoewel de PGA Tour er al in 2011 voor heeft gewaarschuwd dat deze spray op de lijst van verboden middelen staat, lijkt Vijay Singh afgelopen november nog een bestelling bij het bedrijf SWATS te hebben gedaan.

Volgens een bericht op een site van een krant uit Jacksonville heeft Ty Votaw, senior vice-president for communications van het Amerikaanse circuit, gezegd dat de Tour pas commentaar zal geven als men de zaak verder heeft onderzocht.

Lees verder.

Social Media
Buienradar