Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
11 bezoekers online
0 gasten, 11 bots, 0 leden

Golfy: golfbanen vinden en tee-time reserveren met iPhone-app

Voor de fanatieke golfers is er een interessante nieuwe applicatie: Golfy. De iPhone-app laat niet alleen op een kaart zien waar je kan golfen in de buurt of in het land, maar geeft je ook de mogelijkheid om een tijd vast te leggen waarop je wil spelen. Je kan zoeken op een zogenoemde tee-time per dagdeel, het aantal spelers en met een maximale afstand en prijs in het achterhoofd. Daarna kan je de tijd reserveren. In februari moeten de eerste clubs waarin je tee-times kan reserveren, in de app zichtbaar zijn.

Golfy vraagt bij je accountregistratie niet alleen een naam, wachtwoord en mailadres. Optioneel kan je ook je handicap, NGF-nummer of zelfs je ANWB-lidmaatschapsnummer doorgeven. Je kan daarnaast invoeren wat je home course is; de golfbaan waarop je regulier een balletje slaat. In tegenstelling tot wat de app doet vermoeden, kan je ook aanmelden met LinkedIn of Facebook. Daarmee sla je het aparte registratieformulier over.

Lees hier verder op de website van de iPhoneclub.

 

Social Media
Buienradar