Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
23 bezoekers online
2 gasten, 21 bots, 0 leden

LPGA Tour komt met wereldomvattende variant van de Solheim Cup

Twee jaar voor dat golf weer een rentree maakt op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016 gaat de Amerikaanse damestour LPGA een nieuw wereldomvattende wedstrijd opzetten. The International Crown gaat in 2014 van start en zal om het jaar worden gehouden. Tijdens het vierdaagse toernooi zullen acht van de beste landen, volgens de wereld ranking, met een team van vier spelers uitmaken welk land het sterkst is.

“We hebben de LPGA om uit te maken wie de beste speelster is, de Olympische Spelen om te bewijzen welke speelster en land het best is maar geen platform om te zien welk land de beste vrouwelijke golfers levert”, aldus LPGA Tour Commissioner Mike Whan tijdens de persconferentie. Het toernooi wordt een aanvulling op de Solheim Cup, een toernooi dat gaat tussen de beste speelster uit Amerika en Europa maar waar de beste speelster zoals Se Ri Pak, Karrie Webb en Yani Tseng niet aan kunnen deelnemen.

Lees hier verder op de website van ForeMagazine.

 

Social Media
Buienradar