Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
17 bezoekers online
0 gasten, 17 bots, 0 leden

Bekijk het spel op een andere manier: Garmin breidt golf GPS assortiment uit met de Approache S2

Garmin kondigt het Approach S2 GPS golf horloge aan — een slank en stijlvol golfhorloge dat de marktleidende Approach serie verder uitbreidt. De S2 is voorgeladen met meer dan 30.000 golfbanen wereldwijd en kan direct gebruikt worden als hij uit de verpakking gehaald wordt, zonder abonnementskosten of toeslagen.

De Approach S2 meet afstand tot begin, midden en eind van de green en toont afstandbogen en dogleg afstanden in één oogopslag. De nieuwe geïntegreerde digitale scorecard zorgt ervoor dat spelers hun slagen bij kunnen houden gedurende de ronde. Het nieuwste lid van de Garmin golf range is verkrijgbaar in drie nieuwe kleurenversies en heeft een modieus, maar functioneel design. Het horloge kan door zijn vorm iedere dag gedragen worden en is een goed geïnformeerde partner op golfbanen over de hele wereld voor zowel mannelijke en vrouwelijke golfers.

“De Approach S2 is de perfecte partner voor de recreationele golfer,” vertelt Dennis Herremans, Product Manager Garmin Nederland B.V. “Met meer dan 30.000 golfbanen over de hele wereld en direct te gebruiken vanuit de verpakking. Het horloge heeft uitgebreide meetspecificaties en een intuïtieve gebruikersinterface. Dit toestel zal de golfers direct een concurrentievoordeel geven.”

Lees hier verder op de website van GolfNet.nl

Social Media
Buienradar