Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
15 bezoekers online
1 gasten, 14 bots, 0 leden

Golfkleding voor 2013

Golfino

 

De golfbaan is geen catwalk, maar het is wel belangrijk om er tijdens het golfen verzorgd uit te zien. Dat hoeft geen fortuin te kosten. Vooral op internet is er veel stijlvolle golfkleding te vinden, waar je niet teveel voor betaalt. Deze korting Zalando geeft bijvoorbeeld korting bij een van de grootste webshops van Nederland, waar ze ook een groot assortiment golfkleding- en schoenen verkopen. Zalando gaat met de laatste mode mee, dus je koopt hier ook hele hippe golfkleding. Maar wat zijn de trends voor het komende jaar eigenlijk?

 Trendkleuren

Je zou het misschien niet meteen verwachten, maar ook golfkleding gaat met de mode mee. Niet zo snel als de kleding op straat, maar er zijn zeker trends te ontwaren die in de verte gebaseerd zijn op de catwalk.  Tijdens de shows voor het voorjaar van 2013 waren er in Parijs veel pastelkleuren te zien: zachtroze, zachtgroen en zachtblauw zijn komend voorjaar veel te zien. Kan zowel voor mannen als voor vrouwen. Daar tegenover staat oranje: een hele Hollandse trendkleur, die ook voor dames en heren geschikt is.

Prints

Deze winter zijn prints helemaal hip en dat blijven we komend voorjaar zien. Grote afbeeldingen van bijvoorbeeld dierenkoppen zijn niet geheel gepast op de golfbaan, maar de grafische print, ruitjes bijvoorbeeld, zijn het weer helemaal. Daar weten de designers van golfkleding van oudsher wel raad mee. Het merk Golfino bijvoorbeeld, waar ze het ruitje combineren met wit en felle kleurtjes. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen: een effen shirt erboven en je favoriete golfschoenen en je bent helemaal trendy.

Nike shirt

 

 Nike

Golfkleding moet niet alleen mooi zijn, het moet bovenal lekker zitten. Het bekende merk Nike heeft in Nike Golf deze twee eigenschappen gecombineerd. Voor het nieuwe golfseizoen koop je daar comfortabele shirts, broeken en schoenen, gemaakt van de beste materialen. En ook Nike gaat met de mode mee. Naast basic grijze, zwarte en witte items koop je hier felkleurde shirts met grafische prints. Heftig, maar wel een mooie eyecatcher boven een effengekleurde broek. Nike geeft de van oudsher nette golfmode een sportieve, moderne touch.

 

 

Social Media
Buienradar