Archief

Grensverleggende golfschoen van Footjoy

FootJoy blijft innoveren om aan de hoogste eisen van golfschoeisel te voldoen.  Na jaren van onderzoek en testen brengt FJ onder de toepasselijke naam M:PROJECT™ een ultra lichtgewicht, prestatie-ondersteunende golfschoen. De M:PROJECT™ is ontwikkeld vanuit de gedachte dat een maximum gevoel tijdens de swing ontstaat door de voet zo min mogelijk ‘in te pakken’.
De nieuwe schoen, die mede is ontwikkeld met kennis uit de atletiek, zal begin 2013 wereldwijd worden gelanceerd. De schoen is zowel leverbaar met spikes als in een spikeless versie en biedt een grote keuze in krachtige, modieuze kleurstellingen die perfect aansluiten bij de smaak van de moderne golfer.

M:PROJECT™ wordt nu al in toernooien gedragen door een aantal FJ ambassadeurs zoals Hunter Mahan.
De schoen is gemaakt van exclusief leer dat wordt geleverd door de Engelse leerfirma Pittards® en dat is gedeponeerd onder de naam M:SPEC™. Het leer is dun maar heel sterk om de speler zoveel mogelijk bewegingsvrijheid te geven in combinatie met een soepel comfortabel gevoel.
Omdat gevoel te creëren heeft FJ gezocht naar een ontwerp dat het contact tussen de golfer en de grond zo optimaal mogelijk maakt en dat zorgt voor een perfecte balans.

Lees hier verder op de website van Golfvivant.

Social Media
Buienradar