Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
18 bezoekers online
2 gasten, 16 bots, 0 leden

Gaat Phil Mickelson stoppen met golf of verhuizen wegens zwarebelastingdruk

Phil Mickelson heeft aangekondigd dat hij stappen gaat ondernemen om onder het zware belastingsysteem van Californië uit te komen. Mickelson woont in Rancho Santa Fe en de staat heeft wegens een chronisch geldtekort een belasting verhoging aangekondigd dat 62% bedraagt. Mickelson gaat volgende week antwoord geven of hij gaat stoppen met golf of dat hij gaat verhuizen naar een staat waar een gunstiger belastingklimaat heerst. Vorig jaar wilde ‘Lefty’ nog deels eigenaar worden van het baseball team San Diego Padres dat voor 800 miljoen dollar te koop stond.  Mickelson verklaarde dat als gedeeld eigenaar er veel tijd in ging zitten om het team te leiden, tijd die hij (nog) niet heeft. Of hij gaat stoppen met golf en zich gaat storten op het zakenleven wordt volgende week duidelijker.

Lees hier het bericht op de website van ForeMagazine.

Social Media
Buienradar