Archief

Winterproducten: Winterhandschoenen

Fataal bij het golfen is geen goede grip meer te hebben tijdens je swing. Bij normaal weer is 1 handschoen in dat geval voldoende, maar bij koud weer is het verstandig om beide handen warm te houden om feeling te houden met de stok. Je kunt er voor kiezen om dan wintergolf wanten te gaan dragen of winter handschoenen. Het verschil tussen een winter handschoen en een zomer handschoen is dat ze in tweevoud komen. Dus voor beide handen een handschoen.

De winterwanden (00k in tweevoud) zijn wanten die je voor elke slag uit moet trekken om een slag te slaan. Ze zijn dik en lekker warm. Dit in tegenstelling tot winter handschoenen die goed en strak om je handzitten en je tijdens het slaan gewoon kunt dragen.

Ga hier naar de webshop van Online Golfstore voor de verschillende soorten.

 

Social Media
Buienradar