Archief

Winterproducten: Winter tees

Omdat de baan in de winter keihard is geworden door bevriezingen kun je geen normale tees gebruiken om mee af te slaan. Je zou een nietpistool mee kunnen nemen de baan op om de tee de grond in te krijgen, maar misschien handiger zijn winter tees. Dit zijn meestal drie dopjes van plastic die met een touwtje aan elkaar zitten. Dat ze aan elkaar is weer handig om ze in de sneeuw gemakkelijk terug te vinden.

De dopjes hebben verschillende hoogtes en kunnen daarom door de hele baan gebruikt worden. In sommige gevallen kun je zelfs nog een tee in een dopje steken om de juiste hoogte te krijgen voor een afslag met de driver.

Op sommige banen kan het zelfs een regel zijn dat je tijdens de winter de tees door de baan moet gebruiken. Dit vooral als het winter is en de baan niet is bevroren. Dit om blijvende beschadiging aan de baan te voorkomen tijdens de koude periode.

Deze winter tees zijn onder andere bij Sporthaantje te verkrijgen.

Social Media
Buienradar