Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
16 bezoekers online
0 gasten, 16 bots, 0 leden

Luiten blijft Woods en McIlroy voorlopig voor in Abu Dhabi

Golfer Joost Luiten staat na de eerste dag van het HSBC Golf Championship in Abu Dhabi op de gedeelde tiende plaats.

 

 

De 27-jarige Bleiswijker opende met een ronde van zeventig slagen, drie meer dan de Britse koplopers Justin Rose en Jamie Donaldson. Luiten houdt wel onder meer de topgolfers Tiger Woods (72 slagen) en Rory McIlroy (75) achter zich.

”Zeker op de eerste negen holes moest ik er toch wel weer behoorlijk in komen, maar al met al ben ik best tevreden over de eerste ronde van mijn openingswedstrijd in 2013”, zei Luiten, die vier birdies zette tegenover twee bogeys. Maarten Lafeber begon met een ronde van 78 slagen en moet zich op de tweede dag sterk verbeteren om de ‘cut’ te kunnen halen.

Lees hier verder op de website van Nu.nl

Social Media
Buienradar