Archief

Winterproducten: Gekleurde Golfballen Oranje

Vanaf vandaag proberen we elke dag een artikel te benoemen die je kunt gebruiken om ook tijdens de winter je rondje golf te kunnen lopen. Je kunt immers altijd golfen!

We beginnen met gekleurde golfballen. Vooral als er sneeuw ligt zijn gekleurde golfballen een must. De meest opvallende kleur is oranje. De gele kleur doet het goed als de zon schijnt, maar dan nog blijven ze moeilijk vindbaar in de sneeuw. Gezien de ondergrond oneven is en je waarschijnlijk al lang blij bent dat je de bal goed kan raken in de sneeuw of bevroren ondergrond is het niet zo belangrijk wat voor type bal het is. Een mix van goedkope oranje ballen is dan ook voldoende om je ronde te kunnen lopen.

Gekleurde oranje golfballen kun je onder andere hier bij Atlantis-Lakeballs verkrijgen vanaf 0,35 euro per bal.

 

Social Media
Buienradar