Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
2 gasten, 12 bots, 0 leden

De diepste kern van de (golf)essentie

Auke Hempenius: Fly like an eagle.. laat alle technische en mentale ballast los en laat intuitie en instinct met volledige ontspanning en vrijheid de sublieme balvlucht creëren. Auke laat door middel van zijn passie, de golfsport,  zien dat als je op een andere manier kijkt, voelt en ervaart je vaak nog betere resultaten kunt behalen.  Het interessante van zijn verhaal is dat je dit kan relateren aan je eigen prestaties, in sport maar zeker ook in je dagelijks leven.

Wil je ook jouw doelen in 2013 bereiken? Kom op donderdagavond 17 januari a.s. in het clubhuis van Golfresidentie Dronten voor een inspirerende avond: Auke Hempenius zal u de essentie van Inner Genius Golf laten ervaren. Door alle technische en mentale ballast los te laten en door intuïtie, instinct, volledige ontspanning en vrijheid de sublieme balvlucht creëren.

Meer over Inner Genius golf vind je hier. Inschrijven voor het inspiratiecafe kan hier.

Social Media
Buienradar