Archief

Equipment transfers 2013

Een nieuw jaar betekent voor sommige spelers ook een nieuwe equipmentdeal. Wie maakte een move en van waar naar waar?

Het grootste gerucht dat al maanden lang gonst, maar wat nog steeds niet officieel bevestigd is, is natuurlijk de overstap die Rory McIlroy zou gaan maken van Titleist naar Nike. Natuurlijk is het al lang zeker dat de nummer 1 van de wereld de overstap gaat maken, er wordt alleen nog naar een passend moment gezocht om hem te presenteren als nieuwe aanwinst.

Dat lijkt nu op 14 januari te gaan worden. Een woordvoerder van Nike liet weten dat er op 14 januari in Abu Dhabi – waar McIlroy zijn seizoen begint – een “major announcement” zal worden gemaakt. Drie keer raden wat dat zal zijn.

Lees hier en bekijk hier op de website van Golf.nl welke transfers er nog meer hebben plaats gevonden.

Social Media
Buienradar