Archief

McIlroy misschien niet naar Olympische Spelen

Rory McIlroy doet misschien niet mee aan de Olympische Spelen van 2016 in Brazilië. Hij mag zelf kiezen of hij speelt voor Groot-Brittannië of Ierland. De Noord-Ier wil niemand beledigen en zal daarom wellicht helemaal niet meedoen.

De 23-jarige Rory McIlroy zegt dit in de documentaire ‘Rory – Being Number One’ die donderdagavond op het Noord-Ierse kanaal BBC One wordt uitgezonden (niet op het kanaal BBC One dat op veel Nederlandse televisies is te zien). Vorig jaar schreef een krant dat McIlroy graag voor Groot-Brittannië zou willen uitkomen. McIlroy, de nummer 1 van de wereld, kreeg toen veel kritiek over zich heen en schreef een open brief om zijn neutraliteit te benadrukken (lees hier meer).

Lees hier verder op de website van Golfweekly.

Social Media
Buienradar