Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
2 gasten, 12 bots, 0 leden

Geef uw golfevenement een extra Challenge!

WP_000023Hole in One Challenge.nl biedt spelers op golfbanen tijdens een 9 of 18 holes ronde, tijdens wedstrijden of toernooien de mogelijkheid op een Par 3 een auto te winnen. Bij het slaan van een Hole in One wint de speler een gloednieuwe Ford Fiesta ter waarde van ruim € 13.000. Slaat de speler de bal niet in de Hole maar wel op de Green dan ontvangt de deelnemer een doosje met 3 kwaliteitsballen van het merk Wilson Staff type DX2 Soft. Tevens ontvangt iedere speler een voucher van Pin High travel als extra prijs. Aan het eind van iedere maand wordt uit de ingevulde vouchers een winnend voucher getrokken met als prijs een golfreis voor 2 personen.
Het concept “Hole in One Challenge” wordt op  2 verschillende manieren aangeboden.
1        Op frequente basis op vaste banen
2        Tijdens speciale evenementen, businessclub dagen, toernooien,  bedrijfsdagen, wedstrijden etc.
Hole in One Challenge.nl verzorgen voor u de complete organisatie van de Hole In One Challenge zodat u daar tijdens uw toernooi en de voorbereidingen geen omkijken naar heeft. Zij verzorgen ook de feestelijke aankleding van de hole met een partytent, Beachflags van Ford, Wilson Staff en Pin High, een informatiebord en een gastheer of gastvrouw die de spelers op de hole ontvangt en begeleidt. Indien gewenst kunnen zij voor een te winnen auto op de teebox zorgen!
Social Media
Buienradar