Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
2 gasten, 10 bots, 0 leden

Na Spaarnwoude recordpoging door BurgGolf

In 2013 wordt op de banen van BurgGolf en op The International een poging gedaan om de grootste eendaagse golfwedstrijd ter wereld te houden.

Op zaterdag 6 april organiseren Sporters in Actie en BurgGolf een recordpoging voor de grootste eendaagse golfwedstrijd ter wereld. Het streven is om die dag 3.000 golfers te laten spelen op alle banen van BurgGolf en The International.

Golfers van alle leeftijden kunnen zich inschrijven voor het evenement ten bate van de Stichting Spieren voor Spieren.

Het huidige record (1.584 golfers) is in handen van Golfbaan Spaarnwoude. ‘Er is maar één golforganisatie in Nederland waar je zoiets kunt organiseren’, zegt Marc Agtersloot, de voorzitter van Sporters in Actie. ‘Dus we zijn meer dan verheugd dat BurgGolf na het succes op Golfbaan Spaarnwoude zo enthousiast heeft gereageerd en direct alle banen ter beschikking heeft gesteld. Wij roepen nu dan ook alle golfers op zich aan te melden voor dit unieke evenement en te helpen het record van 2012 te verbreken.’

In 2012 was het resultaat voor Spieren voor Spieren 100.000 euro. Agtersloot: ‘Natuurlijk staat een mooi bedrag ophalen voor Stichting Spieren voor Spieren op de eerste plaats en wij roepen daarom ook potentiële sponsors op een bijdrage te leveren aan dit geweldige evenement.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar