Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
19 bezoekers online
0 gasten, 19 bots, 0 leden

Dewi-Claire Schreefel: in “the zone”

Een topjaar wil Dewi-Claire Schreefel 2012 niet noemen. Wel spreekt de 27-jarige golfster van een goed jaar met de geweldige ronde 63 in Dubai als hoogtepunt. ‘Ik was volledig in “the zone”, heel mooi om dat mee te maken.’
‘Gekkenhuis natuurlijk die ronde’, zegt Schreefel. ‘Op hole 18 vroeg ik me af hoeveel slagen ik eigenlijk onder par was voor de ronde. Ik wist het echt niet, was totaal niet met de score bezig geweest.
Schreefel sloeg haar derde slag op de par-5 slothole van de Majlis Course van de Emirates Golf Club op een paar centimeter van de hole voor de negende birdie van de dag en een ronde 63 (-9).

‘Ik had wel eens -7 gemaakt, maar -9 is toch een heel ander verhaal. Maak je -6 of -7 dan is het een heel goede ronde, met -9 ga je echt door een barrière. Ja, die barrière heb ik nu geslecht, maar dat wil niet zeggen dat ik het nu wel even vaker ga doen. Zo’n ronde waarin alles klopt, alles samenvalt, heb je helaas niet heel vaak maar ik weet nu wel hoe mooi het is.’

Lees verder.

Social Media
Buienradar