Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
23 bezoekers online
1 gasten, 22 bots, 0 leden

Schreefel tweede in Dubai

Dewi Claire Schreefel is als tweede geëindigd bij de Dubai Ladies Masters. De Nederlandse profspeelster moest na vier ronden op de Emirates Golf Course alleen de Chinese topspeelster Feng Shanshan voor zich dulden. De Aziatische gebruikte de afgelopen dagen 267 slagen, Schreefel kwam zaterdag na haar 272e slag bij het clubhuis.

De Dubai Masters is het slottoernooi van de Europese vrouwentour LET. Het prijzengeld bedraagt 500.000 euro. Feng, de nummer 6 van de wereld, kwam tot rondes van 66, 65, 67 en 69. Met haar score van 21 onder par verbeterde ze het toernooirecord.

Schreefel nam dankzij haar tweede plaats ruim 50.000 euro meer naar huis.

Lees verder.

Social Media
Buienradar