Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
20 bezoekers online
3 gasten, 17 bots, 0 leden

2013 Faldo Series Nederland op golfbaan Landgoed Bleijenbeek

Stichting Support2Sports, organisator van de Nederlandse Faldo Series, kondigt met trots aan dat zij op 22 november jl. een contract heeft getekend met Golfbaan Landgoed Bleijenbeek. Op grond hiervan zullen de Nederlandse Faldo Series in 2013 op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek worden gespeeld.

“Wij zijn zeer verheugd over het sluiten van de overeenkomst met Bleijenbeek, aldus Tim Gorre√™, bestuursvoorzitter van Stichting Support2Sports. Golfbaan Landgoed Bleijenbeek past precies in de doelstelling die wij met de Faldo Series delen om meer dan een golftoernooi alleen aan de jeugd aan te bieden. Het is een prachtige golfbaan die zeer uitgebreide trainingsfaciliteiten biedt, waaronder een par 3 / 4 baan, 9 pitch & putt holes, een grote driving range omgeven door twee additionele volwaardige trainingholes en diverse uitdagende puttinggreens.

Lees hier verder op de website van Golfnet.

Social Media
Buienradar