Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
18 bezoekers online
1 gasten, 17 bots, 0 leden

NVG lanceert golfetiquette video’s

De Nederlandse Vereniging voor Golfaccommodaties (NVG) heeft vier video’s gelanceerd om beginnende golfers de omgangsvormen in golf bij te brengen. In de video’s komen de sociale omgangsvormen op de golfbaan, zorg voor de golfbaan, een prettig speeltempo tijdens het golfen en veiligheid op de golfbaan aan bod. Deze video’s zijn een onderdeel van het Nationaal Golfpaspoort. Na het bekijken van de video is er de mogelijkheid om de opgedane kennis te toetsen met een quiz. De quizvragen zijn recentelijk vernieuwd.

Het Nationaal Golfpaspoort is een initiatief van de golfbanen en is bedoeld om beginnende golfers op een toegankelijke en ongedwongen manier kennis te laten maken met de golfsport, de bestaande golfgemeenschap en de gewoontes en gebruiken binnen de sport.

Lees hier verder op de website van Golfnet.

Social Media
Buienradar