Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:

Budgetgolf Award voor baan met beste prijs-kwaliteitverhouding

Welke Nederlandse golfbaan heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? Om dat te bepalen kunnen golfers hun stem uitbrengen voor de Budgetgolf Award 2012.

De website www.budgetgolf.nl reikt in december voor de eerste maal de Budgetgolf Award uit aan de golfbaan met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Welke baan dat wordt bepalen de golfers, zij kunnen tot en met 10 december op de site van Budgetgolf hun stem uitbrengen. Onder de stemmers wordt een setje greenfees van een Nederlandse golfbaan verloot.

“Veel mensen vinden het niet erg om iets meer voor een greenfee te betalen, maar dan moet de kwaliteit van de baan er ook naar zijn”, zegt Jouke Fridsma van Budgetgolf. “En andersom is het ook het geval; een lage greenfee is leuk, maar als de baan en faciliteiten beneden peil zijn, voel je je nog bekocht.”

Objectief
Op de site van www.budgetgolf.nl staan allerlei aanbiedingen op golfgebied, maar voornamelijk greenfee-aanbiedingen en arrangementen. “Op de website doen we bewust geen uitspraken over wat goedkoop of mooi is, we verwijzen alleen maar”, legt Fridsma uit. “Wat de een mooi vindt, vindt een ander tenslotte weer lelijk.” Om toch zo objectief mogelijk te bepalen welke Nederlandse baan nu de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft, is de award in het leven geroepen, die eind dit jaar wordt uitgereikt.

Ga hier naar de website van BudgetGolf voor meer informatie en meer informatie.

Social Media
Buienradar