Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
18 bezoekers online
0 gasten, 18 bots, 0 leden

Luiten wil golfglorie in dubieuze ambiance

Joost Luiten start donderdag aan het belangrijkste golftoernooi van het jaar, het World Tour Championship in Dubai. Of de beste Nederlandse golfer hoge ogen kan gooien op de lucratieve jaarafsluiter blijft de vraag, de baan ligt hem namelijk niet.

“Het is hier vooral je driver pakken en hard beuken”, zegt Luiten tegen Golf.nl. “En de greens liggen me gewoon niet. Ik heb moeite om die te lezen. En daar worden toch de prijzen verdeeld.”

Dubieuze ambiance

De Earth Course van het Jumeirah Golf Estate is traditiegetrouw de baan waarop het kampioenschap tussen de beste zestig golfers ter wereld wordt gehouden. Een ambiance die past bij de statuur van het evenement is er in Dubai echter allerminst, vindt Luiten.

 Lees hier verder op de website van Sportprimeur.
Social Media
Buienradar