Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
17 bezoekers online
1 gasten, 16 bots, 0 leden

Lafeber bijna veilig

De een na laatste ronde van het seizoen ging voor Maarten Lafeber in level par. Nog 18 holes om de kaart definitief veilig te stellen. De Nederlander maakte op moving day in het Zuid-Afrikaans Open vier birdies en vier bogeys voor een 72. Hiermee komt Lafeber op -2, wat goed is voor een gedeeld 38ste plaats.

‘Mijn putter besloot vandaag koud te blijven’, liet hij via Twitter weten. ‘Morgen de laatste ronde van het seizoen. De Nederlandse routinier kwam naar Zuid-Afrika om een cheque op te halen en met het halen van de cut is dat gelukt. Nog 18 holes en we weten zeker of hij volgend jaar voor het vijftiende jaar op de Europese Tour speelt. De leiding in Zuid-Afrika is na 54 holes is in handen van een ‘oude bekende’: Henrik Stenson. De Zweed is op jacht naar zijn eerste overwinning op de Europese Tour in ruim drie jaar.

Lees hier verder op de website van Golf.nl

Social Media
Buienradar