Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
16 bezoekers online
0 gasten, 16 bots, 0 leden

Tim Sluiter in tweede fase van Q School

Tim Sluiter speelt vanaf vandaag in de 2nd Stage van de PGA Tour Qualifying School. Hij heeft flink wat concurrentie.

Tim Sluiter is de laatste tijd in uitstekende vorm. Het begon allemaal met een 13e plaats in het Open de Toulouse op de Challenge Tour. Twee weken later speelde Sluiter wederom in Frankrijk, nu in het Open de Lyon. Daar greep hij in een play-off net naast de zege en werd hij 2e.

Sluiter krijgt in Californië concurrentie van een aantal uitstekende spelers. Zo doen onder andere meervoudig winnaar op de PGA Tour Brendt Geiberger en PGA Tour spelers Michael Allen en Tom Pernice Jr. mee, maar ook jonge talenten als Patrick Cantlay, Kyung-Tae Kim en Danny Lee.

Allen knokken ze samen met Sluiter voor een plekje bij – ongeveer – de beste 15 spelers. Ongeveer, omdat het definitieve aantal spelers dat doorgaat, pas gedurende de wedstrijd bekend gemaakt wordt.

Lees verder.

Social Media
Buienradar