Archief

TheDutch4Kids Charity Day goed voor €120.000,-

Twee goede berichten op 1 dag. Eerst dat de KLM Open vanaf 2016 op The Dutch wordt gespeeld maar het was ook een goede dag voor de goede doelenstichting TheDutch4Kids. Op dinsdag 30 oktober stelde golfbaan The Dutch de gehele accommodatie volledig ter beschikking voor een Charity Day van de Stichting TheDutch4Kids.Er werden voor de bijzondere golfdag 28 teams verkocht, er was een loterij met fraaie prijzen, neary’s werden te koop aangeboden, en de avond werd besloten met een spectaculaire veiling.

In totaal leverde de hele dag een bedrag van €120.000,- op voor de goede doelen: Net4Kids, de Robert Kalkman Foundation en de NTI NLP Foundation.

‘We zijn erg trots dat we als jonge onafhankelijke stichting samen met The Dutch dit evenement kunnen en mogen organiseren. We hebben er voor gekozen om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor degenen die aan de ene kant de toekomst hebben, maar aan de andere kant o zo kwetsbaar zijn: ‘onze’ kinderen’, aldus Mario Kruijt, voorzitter van TheDutch4Kids.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar