Archief

Golf kalender voor iPhone nu verkrijgbaar

Een stijlvolle iPhone agenda-app die dagelijks achter je afspraken een mooie achtergrond van een golfbaan ergens ter wereld toont: dat is de GOLF Calendar. Na het enorme succes van de WOWcal agenda app, werd duidelijk dat er ook behoefte is aan agenda apps met de content van 1 specifiek thema. Vanaf heden wordt de GOLF Calendar internationaal aangeboden in de App Store. Vanzelfsprekend synchroniseert de agenda automatisch met de standaard iPhone-agenda zodat alle afspraken er direct na installatie al instaan. De agenda is eenvoudig in gebruik; in één oogopslag zie je hoeveel afspraken je per dag en per week hebt. Unieke ‘activity icons’ zorgen ervoor dat nieuwe afspraken snel in de agenda kunnen worden opgeslagen.

Lees hier verder op de website van Golfreiswijzer.nl en ga hier naar de iTunes store

Social Media
Buienradar