Archief

KLM verlengt contract KLM Open tot en met 2018

KLM verlengt het bestaande contract met de European Tour met drie jaar voor de periode 2016 tot en met 2018. Het KLM Open zal gedurende deze periode onderdeel blijven uitmaken van de European Tour en zal georganiseerd worden door TIG Sports. Vanaf 2016 is als locatie gekozen voor The Dutch, een relatief nieuwe en kwalitatief zeer hoogstaande golfbaan.

Het KLM Open is een van Nederlands grootste sportevenementen en vierde afgelopen september haar 100-jarig bestaan. Met de bekendmaking vandaag is het toernooi de volgende zes jaren gegarandeerd. “Wij vinden met golf en het KLM Open een perfecte aansluiting bij veel van onze frequente klanten. De golfsport past goed bij onze merkidentiteit en stelt ons bovendien in staat om jaarlijks een inmiddels zeer gewaardeerd relatiemarketingprogramma neer te zetten,” aldus Harm Kreulen, directeur KLM Nederland. “Nu we ons voor langere tijd gecommitteerd hebben, kunnen we op deze weg verder gaan en dit prachtige toernooi verder laten groeien. Tevens kan de organisatie zich nu vroegtijdig voorbereiden op een nieuwe locatie.”

Lees hier verder op de website van de KLM Open.

Social Media
Buienradar