Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
17 bezoekers online
1 gasten, 16 bots, 0 leden

Missie Lafeber en Derksen mislukt

Maarten Lafeber en Robert-Jan Derksen zullen volgend jaar niet op de prestigieuze Amerikaanse PGA Tour spelen. „Op 1 slag niet gekwalificeerd. Ik ben zeer teleurgesteld”, twitterde Lafeber over zijn domper.

De Nederlandse prof lag drie ronden lang in prima positie om zich voor de tweede fase van de zogeheten qualifying school te plaatsen, maar zag op de slotdag zijn score omhoogschieten in Pine Mountain (Georgia) door een ronde van 73 slagen (+1). Hij eindigde daardoor als 19e, terwijl de beste 18 doorgaan.

Derksen speelde wel een goede slotronde van 68 slagen (-2), maar hij werkte zich daarmee net niet genoeg naar boven in het klassement. De Blaricummer eindigde evenals Lafeber als 19e.

Social Media
Buienradar