Archief

Hooge Vorssel: Nauwelijks kritiek op uitbreiding

Omwonenden van de golfbaan in Nistelrode konden zich gisteravond laten informeren over de uitbreidingsplannen van de golfbaan en de daarbij horende natuurcompensatie. Kritiek was er in De Hoefslag in Nistelrode nauwelijks te horen. Zo’n vijftig mensen, de meeste omwonenden, kwamen op de bijeenkomst in feesterij De Hoefslag in Nistelrode af. Met behulp van een kaart gaf adviseur Gerard Overkamp van de Company Club aan waar de uitbreiding van de golfbaan bij Nistelrode gerealiseerd wordt.
Een gedeelte van de nieuwe baan, die van negen holes wordt uitgebreid naar achttien holes, wordt aangelegd ten noordoosten van de huidige baan. Het andere deel van de uitbreiding ligt aan de noordwestkant, waar het mob-complex en de oude vatenopslag worden gesaneerd.

Social Media
Buienradar