Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
2 gasten, 12 bots, 0 leden

Daan Huizing wordt golfprofessional

Gisteren, op zijn 22e verjaardag, maakt Daan Huizing bekend dat hij de overstap maakt naar de professionals. Huizing is de beste amateurgolfer van Europa en staat derde op de wereldranglijst voor amateurs. Daan Huizing maakte het afgelopen jaar veel indruk door binnen twee maanden twee van de grootste amateurtitels van Groot-Brittannië te winnen: de Lytham Trophy en de St. Andrews Links Trophy. De verschillen met de nummers twee waren uniek: 11 slagen op Lytham en 14 slagen op St. Andrews. Ook zijn eindscore op St. Andrews van -23 was een record.

In 2010, 2011 en 2012 won Huizing 12 nationale en internationale titels. Internationaal won hij in 2011 het Internationale Kampioenschap van Duitsland, gevolgd door overwinningen in Turkije en Argentinië. Samen met Robin Kind won hij in Venezuela de Copa Simon Bolivar en in Argentinië de Copa Juan Tailhade.

Lees hier verder op de website van de Nederlandse Golfkrant.

Social Media
Buienradar