Archief

Steun voor golfers richting OS2016

Golf keert in 2016 terug op de Olympische Spelen. Als het aan de PGA Holland, de Nederlandse Golf Federatie en NOC*NSF ligt, doen er over vier jaar in Rio de Janeiro twee Nederlandse heren- en twee Nederlandse damesgolfers mee die kans maken op het behalen van een medaille.

Om deze ambitie kracht bij te zetten, ondersteunen de PGA Holland en de NGF talentvolle golfprofessionals. Een faciliteit waarvoor alleen de allerbeste Nederlandse golfers en golfsters in aanmerking komen.
De eerste vrouw die ondersteund zal worden is Christel Boeljon – tweevoudig winnares op de Ladies European Tour en lid van het Europese team dat in 2011 de Solheim Cup won – en de eerste man is Joost Luiten. ,,Het is geweldig dat dit initiatief genomen is’’, vindt Boeljon. ,,Extra support en kennis zijn nodig. Eind dit seizoen gaan we met elkaar overleggen en invulling geven aan mijn programma.’’

Lees hier verder op de website van RegioGolf

Social Media
Buienradar