Archief

Nieuwe golftouroperator: Holland Golf Travel

Per 1 oktober jl. heeft Nederland een eigen golftouroperator voor buitenlandse golfliefhebbers: Holland Golf Travel. Deze inbound golftouroperator heeft als doelstelling zoveel mogelijk golfliefhebbers uit het buitenland een uniek arrangement te bieden op het gebied van golf, kunst, cultuur en historie. Nederland heeft meer dan 150 golfbanen, waarvan er 3 golfbanen genoteerd staan in de top 20 mooiste golfbanen van Continentaal Europa.

Holland Golf Travel, een initiatief van Hans van Rooden, wil Nederland internationaal als golfland op de kaart zetten. Op 12 november aanstaande zal Holland Golf Travel voor het eerst Nederland als golfland vertegenwoordigen op de IGTM beurs in Portugal. Dit is de grootste internationale beurs voor golftoerisme, waar meer dan 500 golftouroperators uit 60 landen vertegenwoordigd zijn.

Voor meer informatie zie www.hollandgolftravel.nl

Social Media
Buienradar