Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
16 bezoekers online
1 gasten, 15 bots, 0 leden

Akkermans leisure & golf wint belangrijke award!

Afgelopen vrijdag is aan Akkermans leisure & golf uit Heense Molen de Familie Fundament Award voor het beste familiebedrijf van Nederland uitgereikt. Het west-Brabantse recreatiebedrijf was samen met 10 andere familiebedrijven genomineerd voor de finale. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Breukelen werden de Awards uitgereikt.

Uit het juryrapport bleek dat het bedrijf zich onderscheidt van haar concurrenten op een aantal belangrijke punten. Zo werd er onder andere gekeken naar klant- en medewerkerstevredenheid, in hoeverre het bedrijf duurzaam onderneemt, de financiële stabiliteit en uitgestippelde strategie. Net name de professionaliteit waarmee over visie en strategie is nagedacht verraste de jury: “De professionele aanpak, ondernemende houding die er toe geleid heeft dat het bedrijf de bakens heeft weten te verzetten in een richting die ook maakt dat de volgende generatie het een uitdaging vindt om het bedrijf voort te zetten”.

Lees hier verder op de website van Golfnet.

Social Media
Buienradar