Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
1 gasten, 13 bots, 0 leden

‘Papa? Die wint al een paar jaar niet meer van mij’

Er is nu al leven na topgolfer Nicolas Colsaerts en dat rijpt in Hasselt. In de topsportschool meppen elf absolute golfbeloftes dagelijks richting het vlaggetje. De jongste is amper elf. ‘Papa of de mannen van de club? Die winnen al jaren niet meer van ons.’

‘Regen of wind, hier wordt er dagelijks getraind’, zegt lesgeefster Ellen Smets (36). ‘Tot een uur of vier per dag. Soms ook ’s avonds, na hun gewone lessen. Verre ballen slaan, mikken naar de hole, de techniek verbeteren met videoanalyse, fitnessen, oefeningen bij de kine, … Alles pakken we aan om ze beter te maken. Geloof me, vrijdagavond zijn ze op. Maar dat moet, willen ze over enkele jaren de wereld rondreizen met hun zak vol golfclubs om wedstrijden te winnen.’

Lees verder.

Social Media
Buienradar