Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:

Colsaerts maakt jeugd warm voor ‘rijkemensensport’

De Vlaamse Golffederatie wrijft zich in de handen bij het succes van Nicolas Colsaerts. Sinds die aan de internationale top staat en nu ook de vloer aanveegt met Tiger Woods en co., zien ze het aantal jonge leden fors groeien. ‘Voor onze sport is hij een godsgeschenk.’

De tennisfederatie zag ooit hun ledenaantal de pan uit swingen door Kim Clijsters, en nu is het dus de beurt aan de golfclubs. Met dank aan onze nieuwe nationale held Nicolas Colsaerts. De banen waar – zo wil het cliché toch – tot voor enkele jaren vooral oudere mannen in geruite broek rondliepen, worden de laatste tijd meer en meer bevolkt door jong grut. Kinderen van vijf à zes jaar of tieners die even hun PlayStation laten voor wat hij is om een balletje te slaan.

Lees hier verder op de website van Nieuwsblad.be

Social Media
Buienradar