Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
0 gasten, 12 bots, 0 leden

Burgemeester prijst jeugdige golfers

De 17-jarige Robbert van Helden (handicap 1,2) won zaterdag het landelijk Giga Jeugd Open van Burggolf Zoetermeer. Derde werd de Zoetermeerse jeugdtopper Dario Antonisse (14).

Van Helden kreeg de wisselbokaal overhandigd uit handen van de net geïnstalleerde Zoetermeerse burgemeester Aptroot. ‘Ik kom hier volgend jaar zeker terug om mijn titel te verdedigen”, aldus de Hagenaar tegen Aptroot. De burgemeester zei in zijn toespraak dat ook de golfsport belangrijk kan zijn om nog meer Zoetermeerders in beweging te krijgen.’Wij mogen in onze stad al niet klagen want 80 procent van de mensen doet aan sport. In andere gemeenten in Nederland komt dit net boven de 60 procent uit.’

Lees hier verder op de website van Dichtbij.

Social Media
Buienradar