Archief

Nieuwe iPhone app leert golfers het mentale spel van McIlroy’s

Een nieuwe iPhone app is door een Leeds Metropolitan University promovendus gelanceerd, welke is ontworpen voor golfers van alle niveaus om onder druk te presteren, net zoals de nummer 1 van de wereld en winnaar van de 2012 BMW Championship, Rory McIlroy.

McIlroy blijft wereld golf domineren en heeft het vermogen om  zeer goed te presteren onder druk. Hij heeft heel veel geleerd op dit gebied  sinds zijn dramatische val tijdens zijn laatste ronde op de Masters in 2011. Op die dag, Rory teed hij zijn bal op de eerste tee box af met een vier schot voorsprong op de rest van het veld.

Lees hier verder (in het Engels) op de website van Golfbusiness news en ga hier naar iTunes voor de App Pre-Shot Club.

Social Media
Buienradar