Archief

FedEx Cup: Wie wint 10M bonus?

Tiger Woods en Justin Rose hebben de leiding genomen in het Tour Championship. De winnaar van het toernooi ontvangt na afloop een bonus van 10 miljoen dollar. Het toernooi is een onderdeel van de FedExCup waarvan alleen de beste 30 spelers zich plaatsen voor dit eind toernooi.

Rory McIlroy en Tiger Woods waren de eerste ronde van het PGA Tour Championship aan elkaar gekoppeld. Als nummer 1 en de nummer 2 in de standings van de FedEx Cup speelden ze samen in de laatste flight van de dag.

Woods besliste het onderonsje donderdag in zijn voordeel. De Amerikaan maakte op de East Lake Golf Club bij Atlanta zes birdies en twee bogeys voor een totaal van 66. Zijn scorekaart had zelfs nog wat mooier kunnen ogen wanneer Woods op de laatste hole zijn putt voor birdie niet nipt langs de hole had zien glijden.

Woods toonde zich niettemin tevreden. ‘Ik speelde goed vandaag. Ik heb veel goede ballen geslagen een paar putts gemaakt en een aantal up en downs. Dat is fijn.’

Lees verder.

Social Media
Buienradar