Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
2 gasten, 10 bots, 0 leden

Everybody’s Golf 6 toont eerste trailer


Nieuws vanaf de TGS 2012: de eerste trailer voor Hot Shots Golf 6 voor de Playstation 3 is vrijgegeven. Misschien denk je nu wel: ”Huh? Ken ik dit spel?” Wellicht dat de volgende naam dan wat verduidelijking biedt: Everybody’s Golf, de Europese benaming voor deze game uit Japan.

Eerder lieten we al enkele screenshots van deze game voorbijkomen. In deze trailer worden, zoals verwacht, enkele balletjes geslagen. De multiplayer-modus komt voorbij, de groene omgevingen worden in kaart gebracht en de personages springen vrolijk op en neer. De game komt met twee nieuwe game modes en move support. Overigens zal er ook cross-play met de Playstation Vita mogelijk zijn.

Lees hier het bericht en bekijk de screenshots op de website van In The Game.

Social Media
Buienradar