Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
16 bezoekers online
0 gasten, 16 bots, 0 leden

Q-Golfwear aanwezig op de Benelux Golf Fair 2012

Q-Golfwear onder nieuwe distributeur aanwezig op de Benelux Golf Fair.  Op de Benelux Golf Fair is ACM Products aanwezig met onder meer Q-Golfwear, het snel groeiende label van Quick Sports International. Het betekent voor ACM Products een uitbreiding van hun toch al zeer complete lijn van golf gerelateerde producten.
ACM Products zal zowel de kleding als de functionele schoenenlijn vertegenwoordigen in Nederland. Q-Golfwear is officieel kledingsponsor van het KLM Open en drie andere grote toernooien in Nederland. Naast Q-Golfwear zal ook Golfwenskaarten aanwezig zijn en nog vele andere bedrijven.
Ga hier naar de website van de Benelux Golf Fair voor meer informatie openingstijden en adresgegevens.
Social Media
Buienradar