Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
15 bezoekers online
2 gasten, 13 bots, 0 leden

Datum bekend van Deloitte Ladies Open 2013

Het Deloitte Ladies Open wordt in 2013 gespeeld van 24 tot en met 26 mei. Het toernooi wordt voor de eerste keer gehouden op The International, de nieuwe, prestigieuze baan van Amsterdam.

Liz Weima, toernooidirectrice: “De datum en de locatie van het Deloitte Ladies Open in 2013 stellen ons in de gelegenheid om het toernooi verder te laten groeien. The International is een fantastische baan en de speelsters kijken ernaar uit om de week daar en in Amsterdam door te brengen. We zijn de laatste jaren, mede dankzij onze ambassadrice Christel Boeljon, verwend met een grote publieke belangstelling en gaan daar volgend jaar, mede door de nieuwe locatie, nog een schepje bovenop doen. Met deze entourage behoren we tot de toptoernooien in Europa.”

Het terrein van The International is één van de best bewaarde geheimen van Amsterdam. De ligging tussen Schiphol, de A9 en de A10 zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Topgolfer Ian Woosnam (Ryder Cup Captain en US Masters-winnaar) heeft in samenwerking met Mastergolf de baan van The International ontworpen. Het design maakt optimaal gebruik van het geaccidenteerde terrein. Hoogteverschillen tot 14 meter, waterpartijen, unieke perspectieven en prachtige zichtlijnen geven de baan een on-Nederlands karakter. Het resultaat is een championship golf course van internationale allure.

Lees hier verder op de website van het Deloitte Ladies Open.
Social Media
Buienradar