Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
2 gasten, 12 bots, 0 leden

Finale Soccer Golf Masters op Golfbaan Delfland

Op maandag 24 september 2012 vindt de finale van het Nederlands Kampioenschap Golf voor (ex)profvoetballers, de Soccer Golf Masters, plaats op Golfbaan Delfland. Op deze fraaie 27 holes golfbaan strijden een groot aantal (ex)profvoetballers tegen elkaar om de titel in de wacht te slepen. De winnaar
neemt daarmee het stokje over van Geert den Ouden, die de prijs in 2011 in de wacht sleepte.

Verscheidene (ex)profvoetballers zoals Edwin van der Sar, Willem van Hanegem, Ronald Koeman, Kenneth Perez, André Ooijer, Piet Schrijvers, Leo Beenhakker, Foppe de Haan, en Martijn Reuser nemen deel aan het kampioenschap. Elke editie van de Soccer Golf Masters staat in het teken van het goede doel. Deze editie zetten de golfers zich in voor de Edwin van der Sar Foundation, een stichting die projecten voor mensen met een (niet aangeboren) hersenbeschadiging steunt en initieert.

Voor meer informatie over de Soccer Golf Masters zie: www.soccergolfmasters.nl.

Social Media
Buienradar