Archief

NGF-vrijwilliger van het jaar: Robert Vrij

Robbert Vrij, oud-bestuurslid van Stichting Golfpark Spandersbosch, is NGF-vrijwilliger van het jaar geworden.
Hij is een van de duizenden vrijwilligers die zich inzet voor de golfsport. Als oud-bestuurslid van Spandersboch heeft hij de club en het ledenaantal naar een hoog niveau gebracht. NGF-president Ronald Pfeiffer overhandigde de heer Vrij een minireplica van de KLM Open-beker:”Uw persoonlijke inzet en gedrevenheid is kenmerkend voor alle NGF-vrijwilligers”.

De prijs is op zaterdagavond 8 september jl. uitgereikt in het Crew Café op de Hilversumsche, het onderkomen voor alle vrijwilligers tijdens het KLM Open. “Jullie hebben allemaal heel hard gewerkt dit jaar, hier op de Hilversumsche en anderen op hun eigen golfclub,”zei Pfeiffer tegen de verzamelde vrijwilligers, “Ik wil iedereen daarvoor bedanken en in het bijzonder de vrijwilliger van het jaar: Robbert Vrij.”

Lees verder.

Social Media
Buienradar