Archief

Golfjeugd reist af naar Efteling Golfpark

Het Efteling Golfpark en Golfclub Efteling organiseren zondag 16 september aanstaande het Efteling Jeugd Open 2012. Dit jaar reizen maar liefst 120 talentvolle jeugdgolfers tot en met 21 jaar af naar Kaatsheuvel. Er wordt zondag vanaf 08.30 uur een 9-holes, een 18-holes Stableford en een 18-holes Strokeplay gespeeld.

Dat er veelbelovend talent op dit jeugdtoernooi afkomt bewijst het feit dat er vanaf 13.30 uur ongeveer 40 single handicappers zullen starten. Met de organisatie van het Efteling Jeugd Open proberen het golfpark en de golfclub jeugdgolf te stimuleren en kinderen plezier te laten beleven op de golfbaan. Daarbij moet ruimte zijn voor sportieve prestaties, maar spelplezier staat bovenaan.

Lees hier verder op de website van Nieuws van Nederland.

Social Media
Buienradar