Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
15 bezoekers online
0 gasten, 15 bots, 0 leden

Schreefel 13e in Virginia

Dewi Claire Schreefel is zondag (lokale tijd) in Williamsburg (Virginia) op de 13e plaats geëindigd van het Kingsmill Championship, dat meetelt voor de Amerikaanse LPGA Tour. Ze verspeelde in de vierde en laatste ronde haar kansen op een hoge eindklassering door een omloop van 73 slagen (+2), waarmee ze op een eindtotaal van 274 belandde. Schreefel was de voorgaande dagen in Virginia aanmerkelijk beter op dreef met een reeks van 66-66-69.

De Zuid-Koreaanse Jiyai Shin en de Amerikaanse Paula Creamer strijden nog om de eindzege. Hun play-off werd zondagavond afgebroken wegens invallende duisternis.Beiden eindigden op een score van 268 slagen.

Social Media
Buienradar