Archief

Schreefel op poduimkoers

Na een tweede 66 op rij staat Dewi-Claire Schreefel gedeeld 3de in het Kingsmill Championship. Christel Boeljon miste de cut.
De tweede omgang van Schreefel op de par-71 River Course in Virginia, USA was foutloos. De Diepenveense sloeg twaalf van de veertien fairways en 18 greens-in-regulation. Het resulteerde in drie birdies, een eagle en net als de eerste dag een knappe 66 (-5).

Met haar totaalscore van 132 slagen (-10) stgaat de Nederlandse gedeeld derde, op slechts twee slagen van de Zuid-Koreaanse leider Jiyai Shin (-12) en één slag op de Amerikaanse Danielle Kang.

‘Heel heel heel solide golf’, uitte Schreefel na haar ronde de tevredenheid over haar spel via Twitter. ‘Veel fairways, massa’s greens en voldoende goede putts. Slag voor slag spelend gaan we het weekend in.’

Lees verder.

Social Media
Buienradar