Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
2 gasten, 12 bots, 0 leden

VTSPN Open golftoernooi succes

Op woensdag 22 augustus jl. organiseerde Harry Hulzebos voor het 2e achtereenvolgende jaar het VTSPN Open, een toernooi voor politiegolfers en gasten. Uit het hele land kwamen ruim 40 deelnemers naar golfbaan Harderwold, gelegen in de Flevopolder nabij Zeewolde en Harderwijk. Ten opzichte van vorig jaar heeft de baan een metamorfose ondergaan: de 9 bosholes zijn verdwenen en de baan is nu een combinatie van een polder- en parkbaan.

Lastig genoeg, met veel water en geonduleerde fairways en greens. Daarnaast speelde die dag de wind een factor en was de baan erg hard. Genoeg factoren om de golfvaardigheden eens goed uit te testen dus.

Lees hier verder op de website van de NPSB.

Social Media
Buienradar