Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
0 gasten, 14 bots, 0 leden

Doet u mee aan TheDutch4Kids Charity 30 oktober op The Dutch?

Op 30 oktober 2012 staat Golfbaan The Dutch volledig in het teken van haar eerste TheDutch4Kids Charity Day!
The Dutch wil het, met de in 2012 opgerichtte stichting TheDutch4Kids, mogelijk maken om geld in te zamelen voor kinderen die (uw) hulp keihard nodig hebben. Het geeft namelijk een heerlijk gevoel om kinderen een betere toekomst te geven.

Doe mee en ervaar golfbaan The Dutch, maak kennis met de andere spelers maar bovenal steun met uw bijdrage een aantal goede doelen. De opbrengsten zijn bestemd voor Net4Kids, De Robert Kalkman Foundation en de NTI NLP Foundation. Met deze eerste TheDutch4Kids Charity Day starten ze een nieuwe traditie. U kunt daarbij zijn!?
De dag start om 10.00 uur en loopt door tot in de avond, dan wordt ook het ingezamelde bedrag bekend gemaakt. Inschrijven kan door te bellen met Liselotte van Son op telefoonnummer 088-33 99 131. Mailen kan naar membershipservices@thedutch.nl.

Klik op deze link voor meer informatie.

Social Media
Buienradar