Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:

Colsaerts: ’Playboy’ wordt wonderboy

Nicolas Colsaerts draait de laatste twee jaar standaard mee in de mondiale golftop. Ryder Cup-captain José Maria Olazábal kon niet om hem heen in het tweejaarlijkse golfgevecht tussen Europa en de Verenigde Staten. De Amerikanen zijn gewaarschuwd voor de Brusselaar, die de eerste speler van de lage landen ooit is die in het belangrijkste golftoernooi ter wereld aantreedt. „Ik wilde dit al als kleine jongen en heb alles gedaan om dit doel te bereiken”, zei de Belg.

De 29-jarige Brusselaar zag met de uitverkiezing zichzelf beloond worden, na een lange en moeilijke weg naar de top. Een paar jaar geleden stond het talent zelfs op de drempel van stoppen, zo liet hij eerder in een exclusief interview met Telesport weten. In 2008 en 2009 verdiende hij immers geen rooie cent en stond hij te boek als een ’playboy’ die meer in de disco te vinden was dan op de golfbaan.

Lees verder.

Social Media
Buienradar