Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:

Geslaagd golftoernooi voor hospice Het Vliethuys

Een geslaagd golftoernooi, meer dan zestig deelnemers die terugkijken op een leuke dag, en een opbrengst van rond de €5.500,- voor hospice Het Vliethuys. Dat is het resultaat van de golfdag die Rotary Voorburg hield bij de Leidschendamse Golfvereniging Leeuwenbergh.

De opbrengst van de dag is bestemd voor zuurstofvoorzieningen in het nieuwe hospice ‘Het Vliethuys’. Hiervoor zamelde de Rotary’s in Voorburg met verschillende projecten in totaal ruim 20 duizend euro bijeen.

Voor de golfdag stelden een groot aantal sponsoren stelden mooie prijzen ter beschikking. Maar daar was het de deelnemers niet om te doen, getuige het spontane aanbod van Jelmer Siersema die een hole-in-one sloeg. De kosten van het traditionele rondje Champagne dat aan zo’n bijzondere slag zijn verbonden, schonk Siersema met genoegen aan het Hospice.

Lees hier verder op de website van Het Krantje Online.

Social Media
Buienradar